HTML

mt2mx

A fizetési üzenetek területén jelentős innováció zajlik. A fizetési üzenet közé tartozik minden olyan kommunikáció, amely pénzintézetek (bankok, takarékszövetkezetek, posta, kártyatársaságok) között zajlik. Ezen üzenetek fejlődéséről, illetve a fejlődésben lévő lehetőségekről szeretnék folyamatod tájékoztatást adni.

Bréking nyúz: nem lesz bankfiók a Szigeten

2011.07.30. 08:23 Kovács Vilmos Levente - Simplexion

Mivel a szervezők a rendezvény területén csak a belépő mellé adott érintés nélküli fizetést biztosító kártya használatát engedélyezik, ezért a Sziget bankja nem látta értelmét a fiók létesítésének. Ezt egyben azt is jelenti, hogy sehol sem fognak kézpénzt elfogadni a Sziget területén. Ha jól tudom a bevezetett rendszer megfelelően vizsgázott a Volt fesztivál alatt.

Ehhez kapcsolódó további hír, hogy pénzváltó viszont lesz a Szigeten. Gondolom a külföldiek várható nagy száma indokolja azt, hogy előzetes információim szerint 8 egységben is lesz lehetőség pénzváltásra. Tehát a pénzváltó arra számít, hogy a külföldiek azért terveznek budapesti városnézést, mivel a kártya feltöltő pontokon minden valószínűség szerint nem csak Forintot fognak elfogadni

Mindenesetre a fizetési rendszer működéséről saját tapasztalataim alapján biztosan be fogok számolni.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest sziget bankkártya pénzváltó

A bejegyzés trackback címe:

https://mt2mx.blog.hu/api/trackback/id/tr833111104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása